Heeft u vragen bel mij dan voor een gratis intake.

Behandelingen 

Na een uitgebreide intake en huidanalyse wordt uw behandelplan op maat gemaakt.


Anti-aging behandelingen

Pollogen Geneo is een uniek apparaat in de Anti-aging wereld deze heeft 3 technologieën die ook apart kunnen worden toegepast waaronder de;

OxyGeneo behandeling voor volume en huidversteviging en voor direct een mooi resultaat. 

Zonder inspuitingen, zonder pijn en zonder hersteltijd. Met dit apparaat wordt uw huid aan het werk gezet om zichzelf op een natuurlijke manier van binnenuit te verbeteren en te verjongen. Huidveroudering wordt niet alleen vertraagd, maar de klok wordt zelfs terug gedraaid! Dit is klinisch bewezen en door artsen onderzocht en bevestigd.

  1. Zuurstofverrijking van binnenuit
  2. Verbetert de huidstructuur 
  3. Gladdere huid en stralende teint
  4. Optimale opname van actieve werkstoffen
  5. Direct zichtbare resultaten


Tripollare radiofreqentie (RF)

Puur anti-aging behandeling die direct werkt op de huidverstrakking en versteviging. En is voor iedere huid geschikt.

Het is een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van energie om de bovenste huidlaag te verhitten waardoor de collageenvezels samentrekken. Dit geeft een direct huid effect en tevens worden de cellen in de diepere huidlagen verhoogd waardoor collageen opbouw ontstaat met een langdurig resultaat ( 6 maanden).

De elastine productie van de huid  wordt ook aangepakt waardoor een zichtbaar verbetering van de rimpels in het gelaat te zien zijn. Deze resultaten houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.

Ultrasound

  1. Betere opname werkstoffen
  2. Actieve ingrediënten gaan dieper in de huid 
  3. Cel metabolisme wordt gestimuleerd
  4. Verbetert vochtbalans
  5. Verzacht en kalmeert de huid


Meso

Is een anti-aging methode

Mesotherapie is het alternatief voor het laten wegspuiten van rimpels. De techniek is gebaseerd op elektro-impulsen. Op een gereinigde huid worden de werkstoffen ‘ingesluisd’ en komt in de diepere huidlagen terecht. Het is een veilige methode die verantwoord is om mee te kunnen werken en het is een pijnloze techniek met direct resultaat. 

De biologische klok wordt terug gedraaid met mooie resultaten.


Photonlaser Anti-aging door celverbetering

Het is een aangename en absoluut pijnloze lichtbehandeling die de cellen in de huid herladen met lichaamseigen energie. Door de dieptewerking van dit zachte laserlicht die tot in de basis van onze huid komt verbetert onze conditie van de huid. Het werkt van binnenuit en het functioneren van alle lagen in de huid en haar spieren worden geactiveerd.

Deze methode zorgt op een biologische wijze dat de achteruitgang van de huid wordt afgeremd. Het verhoogd de doorbloeding en zorgt voor een cellulaire power in de huid. En is geschikt voor alle huidtypes.


 Q-light collageen Booster

De booster zorgt voor een cel verbetering, verstrakking en verjonging in de huid en maakt tevens Collageen aan.
De uitgeputte cellen in de huid worden geprikkeld om weer te gaan werken op een hoger niveau waardoor je een stralende huid krijgt.

Het heeft geen gevaren van verbranding of andere risico’s in de huid maar het is een veilige behandelingsmethode. Die zeer aangenaam aan voelt.

Carboxytherapie

Carboxytherapie- de behandeling
Is een zuurstof behandeling waar wordt gewerkt met de, “Carboxy”. Hierbij wordt een gel op de huid aangebracht en over deze gel heen een stoffen masker met activator vloeistof. Deze vloeistof reageert met de aangebrachte gel en brengt het zuurstofproces op gang. Het masker voorkomt verdamping en zorgt zo dat de zuurstof maximaal de huid kan doordringen. Hierbij kan een licht tintelend gevoel ontstaan op de huid.

Acne-behandelingen

Al meer dan 27 jaar werk ik met de GREEN PEEL® van Dr. Med. Christine Schrammek

Een uitkomst voor acne-problemen zonder schade aan de huid te brengen. En tevens komen deze behandelingen deels ook in aanmerking voor een vergoeding bij de zorgverzekeraar als het in uw pakket zit.

Wat is het verschil tussen GREEN PEEL® en fruitzurenpeel.
De originele GREEN PEEL® kruidenpeeling is gebaseerd op een medisch verfijn en wereldwijd gekende biologische methode op een natuurlijke basis. Het is veilige manier van behandelen en kan toegepast worden bij elk huidtype. Bij de GREEN PEEL® heeft men geen machines nodig en lost met succes diverse huidproblemen op. 

De fruitzuurpeeling daarentegen is een chemische peeling, gebaseerde op melk-, citroen-, appel- of wijnzuur. Bij beide peelingen is de zon afgeraden en het gebruik van een goede beschermingsfactor is aan te raden .

Ontharingstechnieken

Ongewenste haar groei verwijderen. Laser -epilatie met de lightsheer Diode Laser.  

Als ANBOS schoonheidsspecialist met de ze vakspecialisatie 'Ontharingstechnieken' heb ik de juiste kwalificaties om deze behandeling veilig en goed uit te voeren. In sommige gevallen wordt deze behandeling vergoed door zorgverzekeraars.

De Diode laser werkt in op de pigmentatie of melanine in de haren en is dus meest actief in de anagene fase. Dit is de eerste groei fase van de haar in ontwikkeling. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in deze fase bevinden is het noodzakelijk dat men meer dan 1 behandeling moet ondergaan voor men kan spreken van een volledige ontharing

Het ontharingsseizoen loopt vanaf september tot mei.

Elektrische ontharing met naald

Deze behandeling is ook een vakspecialisatie 'Elektrisch Ontharen' en uiteraard geschikt voor de haren die met de ontharingslaser niet behandeld kunnen worden. Het is een behandeling waarmee je met een dun naaldje in het haarzakje gaat en een stroompje geeft waardoor de groei van de haar wordt belemmerd.. Bij mijn in de praktijk ben je op het juiste adres die de juiste kwalificaties heeft om deze behandeling veilig en goed uit te voeren. In sommige gevallen wordt deze behandeling vergoed door zorgverzekeraars.


Dr.Platon (nieuw)

Deze nieuwe methode is een ultra plasma voor een unieke huidverbetering op een natuurlijke wijze.

Ik leg u graag deze methode uit en in combinatie met een collageendrank dan ziet u verbluffende resultaten.


Prijzen van behandelingen zijn vanaf:

Standaard basis gezichtsbehandeling beginnen vanaf  €99,95 

Ik leg U graag uit hoe mijn systeem werkt in mijn bedrijf en bied een gratis huidanalyse aan van de verzorging op maat.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn