Heeft u vragen bel mij dan voor een gratis intake.

ALGEMENE HUISREGELS


I
n mijn salon staat het geestelijk en lichamelijk welzijn van de gasten en behandelaar voorop, dat wat wil zeggen dat ik mijn klant altijd met respect zal behandelen maar dit verwacht ik ook van mijn klant terug. Wederzijds respect en vertrouwen zijn essentieel om een goede behandeling te kunnen geven maar ook om deze te kunnen ontvangen.
Schoonheidsinstituut Natural Beauty werkt uitsluitend via de hygiënische richtlijnen van de Hamcode.
Verwacht wordt, daarom ook van onze gasten, dat ze hygiënisch de salon betreden.


Hygiëne en omgang

  • Ik stel het zeer op prijs als je eerlijk aangeeft wat je van mij verwacht en wat je wel of niet prettig vindt. Dit komt jouw behandeling ten goede doordat ik dan beter op je wensen en behoeften kan ingaan.
  • In ons vakgebied is hygiëne belangrijk zodoende verzoeken ik u vriendelijk voor het bezoek zich te wassen dan wel even op te frissen.
  • Elke klant krijgt schone handdoeken, gastendoekjes en alle materialen zijn van steriele aard.

Wijziging of annuleren van uw afspraak
Het kan voorkomen dat je een af spraak hebt gemaakt voor een behandeling maar onverhoopt toch niet meer kunt (om welke reden dan ook) komen op de eerder gemaakte afspraak. In dat geval kan je de afspraak tot 48 uur voorafgaan aan de behandeling annuleren. Of het annuleren kosten met zich meebrengt hangt af van het moment van annuleren en van de frequentie.
Indien je uiterlijk 48 uur voor de afspraak de annulering doorgeeft zijn er geen kosten aan verbonden.
Indien je de afspraak binnen 48 uur annuleert zijn wij genoodzaakt om, als dit de eerste keer is, 50% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen. Als dit de tweede keer of meer is dan zijn wij genoodzaakt om 75% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen. In geval van ziekte en onvoorziene omstandigheden zal er op maat worden gekeken.

Je mag ook altijd een bekende van je blij maken met jouw reservering, geef mij dan tijdig de naam en het telefoonnummer door van deze persoon.
Mocht je zonder enige afmelding niet op de afspraak verschijnen zal ik 100%  van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening brengen. Bij de laserbehandelingen wordt deze uiterlijk een week voor de geplande datum geannuleerd. Ook deze wordt in rekening gebracht voor 100%.
In het geval dat er annuleringskosten in rekening worden gebracht, zal dit per factuur gebeuren. De betaaltermijn is 14 dagen. Mocht de betaling dan uit blijven, zal het incassotraject in werking worden gezet. De eventueel daarbij komende kosten zijn voor je eigen rekening. Afspraken die in het weekend worden geannuleerd of verplaats per facebook of andere social media platvorm zal niet worden beantwoord. Respecteer ook mijn rust en de openingstijden.

Op de maandag 09:00 uur tot 16:00 uur en van dinsdag tot vrijdag tussen de middag van 12:00 tot 13:00 uur is er een telefonisch spreekuur voor u afspraken en verplaatsen van uw afspraken.


Privacy 
De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Jouw gegevens worden gebruikt voor mijn dienstverlening en daarnaast gebruikt Schoonheidsinstituut Natural Beauty jouw gegevens om u te mailen. De persoonlijke gegevens worden door Schoonheidsinstituut Natural beauty niet verstrekt aan derden.


Contra-indicaties bij behandelingen.
In het belang van de gezondheid van al onze gasten en de behandelaar, kan je in geval van onderstaande contra-indicaties niet worden behandeld;

  • Besmettelijke (huid)ziekten
  • Koorts
  • Open wonden

Indien je vragen en/of twijfels hebt kan je deze vooraf telefonisch of per e-mail even met ons doornemen.
We kunnen er niet omheen, het Coronavirus. Met de volgende informatie wil ik U geruststellen met de voorzorgsmaatregelen die ik in mijn instituut hanteert.
Om de gezondheid en veiligheid van gasten te waarborgen, werken ik alleen op afspraak.
En ik werk volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen mijn instituut en de belangrijkste zaken wil ik graag vooraf met u delen.
Heb je last van één van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten , verhoging of koorts (vanaf 38°), of heeft één van je huisgenoten last van benauwdheidsklachten of koorts (vanaf 38°)? Neem contact met mij op en blijf dan thuis. We maken dan een nieuwe afspraak. (dit is natuurlijk kosteloos)
Kom precies op tijd (niet te vroeg en niet te laat), zodat je niet hoeft te wachten in de ontvangstruimte, maar er ook voldoende tijd zit tussen de afspraak met de volgende klant.

  • Gebruik bij binnenkomst de desinfecterende handgel.
  • In verband met hygiëne geven wij bij ontvangst geen hand.
  • Was je handen na de behandeling en gebruik de desinfecterende handgel.

Indien je vragen en/of twijfels hebt kan je deze vooraf telefonisch of per e-mail even met ons doornemen.
  

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn